Spørsmål og svar

Langer Yoga

YOGAKURS & WORKSHOPS

Spørsmål og svar

Hva trenger jeg av utstyr til yogakurset?

Du trenger ikke ha med deg utstyr. Langer Yoga stiller med utstyr. Om du ønsker å ha med egen matte eller eget teppe så er det selvfølgelig lov.

Du bør ha på treningsklær som du lett kan bevege deg i.


Kan jeg parkere ved velhuset?

Fra 1.10.2018 gjelder det nye parkeringsregler for området Tonsenhagen. Jeg har fått 10 parkeringsoblater til utlån. De som kommer med bil kan låne oblat for timen mot å signere den ut. Den kan kun brukes for parkering mens du er på timen, og må leveres tilbake rett etterpå. Jeg krysser inn oblaten når du leverer den tilbake. Om du ikke leverer tilbake same kveld den så blir den makulert fra Velhusets side og du vil motta en faktura på kr. 100. Det er det som må betales til velhuset når oblaten ikke blir levert tilbake same kveld.

Mulig dette høres strengt ut, men det er den avtalen jeg fikk til med velhuset for at det skal fortsatt være gratis for dere å parkere ved velhuset.


Kan jeg komme på gratis prøvetime?

Vi tilbyr utgangspunkt ikke gratis prøvetime. Om du ikke er fornøyd med kurset du har meldt deg på har du mulighet til å bytte over til ett annet kurs om det er ledig plass. Se for øvrig også vilkår og avmelding.


Finnes det drop-inn timer?

Drop-inn timer kun på kurs/datoer der det står i programmet. Påmelding må skje skriftlig via webskjema senest kl. 12.00 same dag pga. begrenset plass i lokalet.


Hvor mange deltagere er det på kursene?

Det er maks 12 deltagere på dynamisk yoga og maks 14 på rolig yoga kurs i Tonsenhagen Velhus.


Hvordan melder jeg meg på kurs eller workshop?

Påmelding til kurs og workshop skjer ved at du fyller ut kontaktskjemaet.


Hvordan betaler jeg for kurset?

Etter påmelding blir du lagt inn i kundebasen og får tilsendt faktura på e-post. Sjekk søppelpost boksen om du ikke mottar svar på din påmelding.  Les ellers også på siden "vilkår".


Hva hvis jeg kan ikke komme alle gangene kurset varer?

Om det er ledig kapasitet kan du ta igjen tapte ganger på det andre kurset i løpet av den tiden kurset varer. Det er ikke mulig å ta igjen tapte ganger på et annet semester eller på workshop. Ta kontakt med Langer Yoga for avtale rundt dette.


Er det plass på kurset?

Vi oppdaterer på websiden og på facebook hvor mange plasser som er ledig på kursene. Send e-post til Langer Yoga om du lurer på om det er ledig plass på kurs/workshop. Du får svar så snart som mulig.

Du vil få mulighet til å sette deg på venteliste om kurset er fullt.


Jeg står på venteliste. Hva skjer nå?

Om noen sier fra seg plassen en e-post med tilbud om. Du må svare innen 24 timer for å bekrefte plassen.


Kan jeg få rabatt ved påmelding til flere kurs?

Når du melder deg på flere kurs og/eller workshop samtidig får du 10 % rabbat fra andre kurs eller workshop (kursdato bestemmer hva som gjelder som "nr. 2"). Du får da 10 % rabatt fra kurs nr. 2.

Rabattordningen gjelder bare for kurs og workshops som går innenfor samme tidsperiode, ikke for neste semesteret. Det betyr at om du vil gå flere kurs i perioden august-desember får du 10 % rabatt fra 2. kurs eller workshop i denne perioden. Du får ikke rabatt når du melder deg på et kurs høsten 2018 og et kurs våren 2019.


Hva er "kursdeltakere" siden og hvorfor kan jeg ikke se dem?

Sidene som står som kursdeltakere er innloggingssider som kun er tilgjengelig for påmeldte kursdeltakere. Når du melder deg på kurs hos Langer Yoga får du tilsendt passord og brukernavn til innloggingssidene i velkomstbrevet. På innloggingssidene legges det ut info bl.a. om yoga og filosofiske tema. Om du har meldt deg på kurs og ikke får logget deg inn ta kontakt på e-post.


Vennligst les også sidene "Priser" og "Vilkår og avmelding".


Om du har flere spørsmål ta gjerne kontakt.KONTAKT INFO                     VIKTIG INFORMASJON

Langer Yoga                           Vilkår og påmelding

Orgnr: 916 630 654                Betalingsvilkår

                                             Personvern

post@langeryoga.no           Spørsmål og svar

Tel: 924 88 672


Copyright 2017 by @ Langer Yoga.

All Rights Reserved.